Blog

TROPICAL BASS


Etter ett års pause for å fokusere på musikkproduksjon (mer info om dette senere i sommer), er DJ Soulshock tilbake i Oslos uteliv-scene igjen med del to av hans etterlengtede klubbkonsept Tropical Bass på Club Mango, førstkommende lørdag 21. mai. Her lover den blide DJ-en å varme opp både kropp og sjel med en deilig, tropisk resept bestående av Beach/Latin/Afro og Funky House, Kuduro, Moombahton, Reggaeton, Baile Funk, Salsa, Zouk, Soca og andre sjangere som både får tanker og hofter til å drømme om sol og strand!
Lytt til den forrige Tropical Bass mixtape her:
http://soundcloud.com/djsoulshock

DJ SoulShock (Nuno De Brito), er i tillegg til å være en gjenganger på internasjonale klubbscener i Ibiza, Lisboa, Southhampton, Helsinki, Brüssel og en rekke andre europeiske partysentraler, en av Skandinavias mest annerkjente DJ-er. I løpet av sin 12 år lange karriere som DJ, har han tatt med seg musikkstiler som Kuduro og Kizomba til Norge rett fra hjertet av Lisboa, hvor han vokste opp under innflytelse av brasiliansk, spansk, angolsk, kappverdiansk og mosambikisk musikk. Soulshock spilte Baile Funk i Norge lenge før M.I.A. var trendy, startet en fast reggaeton-kveld flere år før noen irriterte seg over ”Gasolina”, gledet Oslos danseglade med Kuduro før Buraka Som Sistema ble verdenskjente, og festet sist, men ikke minst grepet om partyscenen i Norge med sitt populære lørdagsshow på NRK P3.

I tillegg til utallige festivaler i Norge og i utlandet, konserter, afterparties, prisbelønte klubbkonsepter (noen med levetid på over 5 år), mixtapes, remikser og CD-utgivelser, har han spilt med og for artister som blant annet Jay-Z, Questlove (The Roots), Trevor Nelson (MTV), Faithless, Busta Rhymes, Snoop Dogg, Nas og over 50 andre musikklegender som utgjør en liste som blir alt for lang å ramse opp (sjekk wikipedia).

Og som om en fest med SoulShock ikke er nok i seg selv, dukker han lørdag opp med "TROPICAL BASS"-mixtapes til de 100 første gjestene, live-perkusjon og flere hyggelig overraskelser i det nylig oppussede Oslo-utestedet Club Mango ved Vika Kino.

Dette blir den perfekte starten på sommeren din!