Retur / bytte

Merk: Alle vilkår og betingelser på dette nettstedet refererer til salg på nettbutikken www.huntinglodge.no.

Forlenget retur for jul 2020: For ethvert kjøp på nettet i november / desember 2020. Varer kan byttes / refunderes frem til 3. januar 2021. 

Returer:

Huntinglodge.no godtar gjerne retur av ubrukte eller defekte varer for full refusjon eller bytte innen fjorten (14) dager etter kjøpet.

Vår policy varer 14 dager. Hvis det har gått 14 dager siden kjøpet ditt, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon eller bytte.

Hvis du ikke er helt fornøyd med kjøpet, kan du returnere det til oss i sin opprinnelige tilstand for full refusjon (unntatt eventuell original fraktkostnad). Kontakt oss for returnummer / instruksjoner hvis du trenger å returnere en vare. Returnummeret skal vises på den returnerte pakken.  E-post til store@huntinglodge.no

For å være kvalifisert for retur må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.

Enhver ordre som returneres til Hunting Lodge på grunn av at mottakeren ikke godtar levering, vil ha returfrakt / importavgift trukket fra refusjonsbeløpet. 

Refusjoner:

Når returen er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen.

Hvis den returnerte varen er godkjent, vil refusjonen din bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli brukt på Paypal-kontoen eller den originale betalingsmåten innen 14 virkedager.

 

Bytte:

Hvis du trenger å bytte en vare som er kjøpt for den samme varen på grunn av ødelagte eller defekte varer, kan du sende oss en e-post til store@huntinglodge.no, så sender vi deg et returnummer du kan bruke.

Alle varene skal sendes til: Hunting Lodge AS, Markveien 58, 0550, Oslo, Norge

 Shipping:

For å returnere produktet, bør du sende produktet til: Hunting Lodge AS, Markveien 58, 0550, Oslo, Norge.

NB- Du må sende oss en e-post før hånden, så gir vi et returnummer. E-post til store@huntinglodge.no

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for retur av varen. Fraktkostnader refunderes ikke. Hvis du mottar refusjon, vil kostnaden for returfrakt bli trukket fra refusjonen.

Hvis du sender en verdi av verdi, bør du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøpe fraktforsikring.

 Henting i butikk:

Alle varer kjøpt med funksjonen 'Store Pick-Up' må hentes fra butikken innen to uker etter kjøpet. Ellers vil varene bli returnert på lager, og kjøpesummen blir tilbakebetalt til Paypal-kontoen som ble brukt til betaling. Denne tilbakebetalingen vil bli pålagt et 150 NOK vederlagsgebyr som trekkes fra gjenbetalingen.

Alle 'Store Pick-up' -varer blir behandlet i samme henseende som online-kjøp og har samme bytte- / refusjonspolicy som nevnt ovenfor.